Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Copenhagen Invitational

2018-06-20 13:32
Tove, Melker, Anton och Elliot tycker att lägerveckan i Mark och helgens cupspel i Copenhagen Invitational med U15-landslagen har varit "otroligt lärorik och jättekul".
  • Uppdaterad: 2018-06-20 13:34

- Vi har haft en riktigt härlig och lärorik helg i Farum, Danmark. Den stora  skillnaden på klubbträningar och landslagsträningar är intensiteten, meddelar kvartetten.  

På tjejsidan slutade Sweden Blue 5:a och Toves lag, Sweden Yellow slutade 11:a bland 12 lag efter vinst mot Skottland i sista matchen.

Antons lag hade en tuff början och fick se sig besegrade av Island, Berlin och Skottland. I spel om 13-16 plats blev det vinst mot Kenya och Dusseldorf, efter mycket bättre lagspel och laganda i laget. Det slutade alltså med en 13.e plats för Sweden Yellow.

Sweden Blue, där Elliot och Melker spelade, vann sin grupp efter segrar mot Danmark, Norge och Global Squad från USA. Sen blev det en riktig lektion i vackert basketspel i semin mot Estland där differensen var stor, och till slut knep de bronset med vinst mot Skottland. 

Många spelare har fallit ifrån med skador under helgen men våra fyra Täbyspelare har varit friska och kunnat spela i varje match vilket har varit glädjande att se.

/Annica Johansson

Skribent: Angelica Gabrielsson
Epost: This is a mailto link

@tabybasket på Instagram:

hittaosspafacebook_300 

 

    

 


 

Täby Basket samarbetar med:
 

Officiell sportleverantör:

2win 

 

 

sl_c_pos_rgb_JPEG

 

transit_logotyp (1)

Täby Enskilda penna
idedanderyd

 

  

 

Postadress:
Täby Basket - Basket
Box 80
18321 Täby

Besöksadress:
Marknadsvägen 303
18379 Täby

Kontakt:
Tel: 08-7588765
E-post: This is a mailto link

Se all info