Hoppa till sidans innehåll

Premiär i region för 05:orna

2018-09-27 13:20
I helgen 28-30 oktober är det säsongens första U14-regionläger för pojkar och flickor födda -05. Region Stockholm Nord kör lägret i Vällingbyhallen med bl.a. 38 spelare från Täby Basket. Vi tar baskettempen på Olle Nyman och Sara Lundh inför lägret.
  • Uppdaterad: 2018-09-27 13:20

Hej Olle och Sara! Varför anmälde ni er till region?

Olle - Jag känner att det är en möjlighet att bli sedd av andra coacher, för min ambition är att komma långt inom basket. 

Sara - Mina föräldrar föreslog lägret och de berättade lite smått om vad som skulle gälla i så fall. Det lät så extremt kul men eftersom jag kan vara lite stel i nya situationer eller med nya människor är jag ärligt talat rätt så nervös! Men det var också för att jag allmänt älskar basket och att spela med nya spelare kommer både vara kul men också en ny upplevelse men nya tips och kanske vänner?

Vad har ni tidigare hört om regionslägren? 

Olle-  Jag har hört mycket positivt och att det ska vara lärorikt. Jag hört om och hoppas att få vara med i Miki Herkel basketcup så småningom.

Sara - Inte så mycket, jag hörde om det via föräldrar och coacher. För mig personligen lät det extremt roligt och som en cool ny upplevelse. Att spela med nya spelare och få nya tips från andra coacher, det låter ganska bra!

Vad ser ni mest fram emot?

Olle - Jag ser mest fram emot att lära mig mer inom basket, ha kul och träffa nya människor. 

Sara - Jag ser nog mest fram emot att kunna skapa nya roliga minnen med mina vänner men också att få utvecklas som spelare. Att få andra tränares åsikter och tips.
Täby Basket önsker er och alla övriga deltagande spelare från föreningen ett stort lycka till!
#kulkamratskapkämpakvalité

Ett tips till coacher i föreningen är att besöka en eller ett par träningar som en möjlighet att snappa upp trenderna i Svensk Basket - se  helgens träinngsschema här och träningsplaneringen här.
 
Skribent: Angelica Gabrielsson
Epost: This is a mailto link

@tabybasket på Instagram:

hittaosspafacebook_300 

 

    

 


 

Täby Basket samarbetar med:
 

Officiell sportleverantör:

2win 

 

 

sl_c_pos_rgb_JPEG

 

transit_logotyp (1)

Täby Enskilda penna
idedanderyd

 

  

 

Postadress:
Täby Basket - Basket
Box 80
18321 Täby

Besöksadress:
Marknadsvägen 303
18379 Täby

Kontakt:
Tel: 08-7588765
E-post: This is a mailto link

Se all info