Bli partner

Varför samarbeta med oss?

Inom Täby Basket vill vi genom glädje, sunda värderingar och gemenskap skapa framgång både på och utanför basketplanen. Våra grundvärderingar kallar vi för de fyra K:na, som står för Kamratskap, Kul, Kvalitet och Kämpa.
Genom dessa grundvärderingar hoppas vi skapa en positiv atmosfär i klubben, där vi tycker att varje barn och ungdom ska ha samma möjligheter att utvecklas. En av de främsta drivkrafterna som vi bland annat hoppas förmedla till våra medlemmar är att ha kul när man spelar match och tränar, att alla ska uppmuntra varandra och att alla ska kämpa efter bästa förmåga.

Genom att stödja oss visar ni att ni stödjer våra värderingar och ett samarbete med oss innebär således en exponeringsmöjlighet med association till dessa värderingar. Utöver detta erbjuder vi även er möjligheter till företagsaktiviteter och arrangemang.

Kontakta kansliet på tfn 08-758 87 65 eller e-post This is a mailto link för fullständig information om alla varianter av samarbeten som finns.

Uppdaterad: 23 JAN 2017 20:25
Skribent: Kansliet

@tabybasket på Instagram:

hittaosspafacebook_300

Täby Basket samarbetar med:

Officiell sportleverantör:

2win